El cor del So i la vibració

Man vol dir ment en sànscrit, i Tra vol dir protecció o vibració

Mantra és el so que protegeix la ment

 

El cor del camí espiritual és el desig de conèixer i ésser el que ets veritablement.

Des de la perspectiva espiritual  cadascun de nosaltres és ja pur i complet, i no hi ha res que pugui canviar aquest estat. Tot i així la major part del temps experimentem una sensació bàsica de carència. En la nostra societat ens alienta a omplir el forat amb coses materials enlloc de despertar-nos amb coneixement.

La naturalesa del nostre ésser és l’espai pur i complet com el cel clar i il.limitat, ens tornem més oberts i flexibles, lluminosos i conscients. Els núvols dels nostres pensaments enfosqueixen aquesta claretat.

El coneixement i l’experiència amb el so és un camí directa cap al centre d’un mateix.

La pràctica amb els sons de les síl.labes llavor ens guien a la naturalesa de la ment.

La naturalesa de la ment i els sons de les síl.labes llavor.

Podem descobrir la nostra vertadera naturalesa interior amb el suport d’imatges, però també mitjançant els sons de la síl.laba llavor A, OM, HUNG, RAM, DZA

I amb les seves qualitats.

Les imatges són una mica més burdes que el so. El més simple és el fet de ser però els pensaments i emocions no ens ho permeten.

Els mantres són portes que ens connecten amb la naturalesa de la nostra ment primordial.

 

Els mentres del passat recomanen el cant del mantra ja que ens obre a aspectes de la naturalesa de la ment desperta: amor, compassió, calma, saviesa.

(estractes del Budisme)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>