BIODANSA

Biodansa “Una altra Mirada”

 

“ La Dansa de la Vida”


Biodansa
és un sistema d’Auto coneixement i desenvolupament personal molt profund.

 

“A través del Moviment, la Música i el Silenci.”

  • Té la capacitat de reconstruir-te, de recuperar moviments oblidats o reprimits per la mateixa història personal, les experiències viscudes, l’educació rebuda i per la cultura.● Recuperar el moviment és enriquir la Vida, augmentar el grau de llibertat de viure, sense judici i amb més espontaneïtat.

“Llibertat de moure’s és Llibertat de Viure”

  • Els fonaments de la Biodansa són les Categories de Moviment perquè tenen una Ressonància directa amb la Vida, amb l’Existència.
    Despertant la Potència interna recuperem el coratge de viure i de no tenir por a la por.
    Amb la Lleugeresa es recupera la capacitat de sortir del drama i poder crear la teva pròpia vida. I així amb cada categoria que es treballa, com són: la sensibilitat, la fluïdesa, extensió, amplitud, ímpetu i moltes més.● En una sessió de Biodansa es crea una ecologia de respecte, de confiança, on es convida a provar aquests moviments a través d’exercicis estructurats; individuals, en parella i amb el grup junt amb les músiques específiques i el silenci.
    Això et permet ancorar-te en el moment present i entrar en diferents estats de consciència, aconseguint una coherència entre el gest i l’existència, a ser autèntic, creant una harmonia que et connecta amb la
    “joia de viure”Biodansa és meditació en moviment”

 

Ester Llorà

Apassionada per l’existència humana i per aquest Misteri que és La Vida en aquest Planeta, la va portar a exercir durant vint anys de Terapeuta després d’haver-se diplomat en Naturopatia i Homeopatia per L’institut Heilpraktiker de Barcelona i d’aquests, simultaniejant-ne quinze com a professora de Meditació impartint sessions setmanals en El Centre de Meditació de Vic.

L’any 2013 L’Univers va posar en el seu camí La Biodansa. Aquesta eina la va captivar profundament en considerar-la fonamental i integradora de totes les disciplines que havia impartit fins aleshores. Es va iniciar en la formació d’aquest sistema de la mà del Mestre Brasiler Vitor Lamelle havent cursat tot el seu programa de formació, la qual cosa li permet ser Facilitadora per impartir la Biodansa amb “Una altra mirada” a través del moviment, la música, l’emoció i el Silenci, que fa despertar tot aquest potencial que tenim latent dins nostre, perquè s’expressi, i així fruir  en llibertat i harmonia l’alegria de Viure.