Des del silenci i la quietud ens retrobem amb el que som. Retornant a l’espai que s’obre quan no ens deixem portar per les tendències habituals que guien les nostres vides —aferraments, pors, etc.— re-connectem amb una quietud i afecte naturals que després podem reconèixer també en les situacions quotidianes.

Us proposem un seguit de trobades en el silenci per tal de cultivar aquest espai de quietud i afecte, sovint ocult per la voràgine de distraccions, però que està sempre disponible si el sabem reconèixer. En aquestes trobades, des del silenci, explorarem diferents tipus de meditacions, observarem i aprendrem a observar; observarem i aprendrem a reconèixer el que som.

Nota biogràfica

Hans Burghardt és llicenciat en Bioquímica i Biologia Molecular i Doctor per la Universitat de Barcelona, on va passar set anys fent recerca en diabetis i càncer. Medita i estudia el budisme des de 2002, de la mà de grans mestres tibetans i occidentals. Ha estudiat el Masters Program of Advanced Buddhist Studies of Sutra and Tantra a l’Istituto Lama Tzong Khapa (Itàlia) —un programa avançat de 6 anys de filosofia budista— i ha completat un any de retir individual de meditació. En l’actualitat combina la pràctica intensiva de la meditació amb l’activitat com a docent de cursos de meditació i de filosofia budista. Ensenya budisme i meditació des de l’any 2011 i té experiència com a docent tant a la universitat com a centres de meditació.