Ioga

El ioga és un art, disciplina, mil·lenari que te com a objectiu portar-nos a l’experiència de la nostra essència eterna i profunda que és on rau la autèntica pau i llibertat.

El camí ens va portant salut física, calma mental, i centrament  emocional ja que treballa en tots els nivells. Aquesta és la condició necessària per a poder abastar el goig infinit amb la resta dels Sers.

És un mètode pràctic per a donar sentit a la pròpia vida a través del desvetllament de la intel·ligència i la sensibilitat per anar decidint i orientant la nostra vida d’una manera satisfactòria, amb abundància i felicitat.

Pràctica i coneixement ens van obrint les portes a un procés purificador que ens ajuda a mantenir la nostra casa neta, endreçada i sense fissures.


Meditació

Meditar és com buscar una perla.
Les aigües han d’estar prou calmades per a veure-la.
Si la nostra aigua és tèrvola no podem veure on és la perla.

Meditar és ser conscients del que està passant en cada moment, sense jutjar-ho, amb una aceptació total del que hi ha..

Ens ajuda a viure el moment present més desperts i sensibles a tot el que està passant.


Ioga per embarassades

L’embaràs és una etapa molt important en la vida d’una dona i del seu futur infant. Moment de creixement per a la mare i de començar a posar ciments en la vida futura del nostre nadó.

Viure aquest temps tan especial amb el màxim de consciència és una bona manera de començar a crear vincles i créixer plegats en salut.

La ioga en l´embaràs, part i post-part ens dona força física i equilibri emocional per afrontar els canvis amb joia.